Buďte si jisti – při nákupu matrace Ely

Jsme pyšní na naši společnost a na to, co můžeme nabídnout našim zákazníkům. Máme kompletní balíček, který nejen znamená, že se dobře vyspíte, ale také, že je snazší než kdy jindy si ho dopřát.

Je to luxusní, zdravé, cenově dostupné a dostupné.

Jsme neuvěřitelně rádi, že zpíváme a křičíme o tom, co děláme, protože jsme vášniví a oddaní mít nejlepší přírodní matraci a usnadňovat spaní na ní než kdykoli předtím.

Toto jsou všechny způsoby, jak poskytujeme nejlepší služby, jaké můžeme.

Možná jste si přečetli všechna naše tvrzení o tom, jak neuvěřitelné jsou naše matrace, ale nejste si jisti kvalitou. Nabízíme 30denní zkušební verzi spánku. Děláme to, protože jsme tak naprosto přesvědčeni, že se vám naše matrace bude líbit, a jsme ochotni na ni pověsit celý měsíc.

Výzkum ukazuje, že přizpůsobení se nové matraci trvá přibližně 30 nocí, a proto nabízíme tak dlouhou zkušební dobu spánku.

Abyste se cítili bezpečněji, nabízíme zásadu bez otázek, což znamená, že nám svou matraci můžete vrátit, pokud to není pro vás, a nebudeme na vás tlačit, abyste nám řekli proč.

Ale jsme přesvědčeni, že ne.

Někdy jsou časy těžké. Víme, že byste mohli potřebovat novou matraci, a je opravdu důležité, abyste ji dostali co nejdříve, ale také víme, že možná nemáte prostředky, a to vám může bránit.

Naštěstí Ely nabízí 0% financování nákupů, takže můžete částku rozložit na několik měsíců a platit kousky velikosti sousta.

Jsme si natolik jisti trvanlivostí našich přírodních materiálů – vlny, žíně a bavlny -, že na to vsadíme deset let. Většina matrací žije šest až osm let, ale jsme si naprosto jisti, že ty naše vydrží déle.

S vaší zárukou, známou jako ElyCare, opravíme nebo vyměníme váš produkt v případě výrobní vady.

Už jste někdy zkoušeli dostat matraci po schodišti. Je to noční můra. Ve společnosti Ely nabízíme dvoumístné doručení do vámi vybrané místnosti do sedmi až deseti pracovních dnů od nákupu. To odstraní veškerý stres, který přichází s nastavením vaší matrace.

Pokud potřebujete matraci rychleji, nabízíme prémiovou možnost doručení, takže neváhejte a kontaktujte nás.

Ve společnosti Ely jsme hrdí na dlouhodobou péči o naše zákazníky. Služba se nezastaví, jakmile obdržíte novou přírodní matraci. Poskytujeme profesionální servis a průvodce následnou péčí, které vám poskytnou veškeré informace, které potřebujete k udržení svého nového nákupu a k tomu, aby vypadal a vypadal svěží.

Průvodce péčí vám pomůže pochopit, jaký typ matrace jste si koupili a jak o ni pečovat. Pokrývá následující oblasti:

  • dodávka
  • Rozměry
  • Všívání
  • Obecná rada
  • Péče o nové matrace
  • Čištění matrace
  • Jak vybrat podpůrnou základnu

Na našich webových stránkách také pravidelně zveřejňujeme blogy, které se týkají matrací, a poskytnou vám mnoho informací. Nezapomeňte, že nás můžete kdykoli kontaktovat přímo.

My v Ely chceme, abyste nám, zákazníkům, plně důvěřovali a tomu, co nabízíme, a to nejen ve formě našeho skvělého produktu, ale také v pomoc, rady a pomoc, které se vám poté dostane. Chápeme, že máme vůči vám povinnost péče, a bereme to opravdu vážně. Proto jsme vždy připraveni nabídnout pomoc a podporu. Náš vztah nezačíná snahou přimět vás k nákupu a končí, když nám dáte své peníze. Od té doby jsme tu pro vás ve všech záležitostech, které se spánkem souvisejí.

Chceme se tedy s vámi spojit v desetiletém vztahu, který budete mít s naší matrací, a budeme vám k dispozici, dokud budete zákazníkem.

Jsme pyšní na náš zákaznický servis a nabízíme mnoho různých kanálů pomoci, a to nejen našim zákazníkům, ale široké veřejnosti a životnímu prostředí prostřednictvím našich prozkoumaných článků a blogu. Naleznete zde řadu průvodců, jak zlepšit spánek a udržovat matraci v čistotě.

Pokud máte nějaké dotazy, naše kontaktní informace jsou volně dostupné. Na našich webových stránkách nabízíme také sekci často kladených otázek.

Jsme si jisti tím, co děláme, a díky interakci s našimi zákazníky jsme získali spoustu zpětné vazby, kterou nadále používáme k vývoji našeho produktu tak, aby vyhovoval vašim potřebám.

Pokud jste připraveni vyrazit na cestu s Ely, prohlédněte si naše produkty. Máte -li dotaz, projděte si tuto část našeho webu, kde najdete odpovědi na naše společné dotazy. Případně nás neváhejte kontaktovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *